ENS AGRADA
LA SEGURETAT ALIMENTARIA I QUALITAT A AN GRUP
29/07/2013
"La Seguretat Alimentaria i Qualitat a AN Grup”

AN Grup des dels seus inicis treballa prioritzant la qualitat dels productes i serveis. Per aquest motiu disposa d'un Departament dedicat exclusivament a aplicar tots el requisits necessaris per garantir un correcte funcionament en Qualitat i  Seguretat Alimentaria, per tal de satisfer les necessitats dels nostres clients.

El més rellevant per nosaltres és la selecció de matèries primeres on la qualitat i la frescor dels productes és el més important, i l'elaboració artesanal de les receptes que fa que els nostres plats siguin genuïns, frescos i de qualitat.

A AN Grup garantim rigorosament  la seguretat alimentària amb el compliment de la normativa i requisits vigents, com altres procediments interns certificables.

Invertim recursos amb l’aplicació d’un Pla d’anàlisis i control de productes, en la formació a tots els nostres treballadors que intervenen a la cadena alimentaria, així com un control dels proveïdors, i l'aplicació d’auditories internes des de les matèries primeres fins que el plat arriba a la taula, sempre amb l’objectiu d’assegurar la qualitat d’aquests.

Des del 2012 tenim restaurants amb cartes exclusives per celíacs, (Mussol, Daps, Attic, Otto Sylt i Maximilian) i també treballem actualment amb intoleràncies alimentaries.

Tot l’equip d’AN Grup apliquem millores continues en els nostres processos i serveis, i també comptem amb eines per mesurar el grau de satisfacció dels nostres clients i per poder conèixer millor com donar resposta a les seves necessitats.